sobota 19. dubna 2014

The vampire diaries // Souboj upírů: Damon vs. Stefan? / By: Bravo

1. Love
Alespoň v soukromém životě získal Ian srdce krásné Niny: od podzimu 2011 tvořili tihle dva jeden z nejkrásnějších párů showbusinessu. V květnu loňského roku se ale rozešli. I přesto jsou Ian s Ninou pořád kámoši a to přineslo herci první bod!
Paul byl od dubna 2011 do července 2013 ženatý s americkou herečkou Torrey DeVitto (29), která si mimo jiné zahrála i v Upířích denících doktorku Meredith Fell. Už dva měsíce po rozvodu si Paul našel nový objev: herečku Phoebe Tonkin (24). Protože s oběma svými láskami hrál v upířích denících, získává i Paul jeden upíří bod!
Ian vs. Paul 
1:1
2. Sex - Appeal
Po Ianovi touží holky po celém světě. Dva roky po sobě (2012 a 2013) se dokonce umístil mezi první dvanáctkou prestižní ankety časopisu People "Sexties Man Alive" (Nejvíc sexy žijící muž!) 
Paul se v anketě "Sexiest Man Alive" umístil také! V roce 2012 obsadil dokonce 8. místo a předběhl tak Iana! V roce 2013 obsadil sice až 26. místo, ale my jsme toho názoru, že jsou oba kluci stejně hot. Přesto: upíří bodík dostává Paul!
Ian vs. Paul
1:2
3. Fans
Tahle kategorie je jasně Ianova: na Facebooku má tenhle sexy herec skoro 11 milionů lajků, na Instagramu přes 2 miliony fanoušků a na Twitteru jich je přes 5 milionů. Bod pro tebe, Iane! 
Paul se svými 2 miliony lajků na Facebooku, s půl milionem fanoušků na Instagramu a třemi miliony na Twitteru nemůže Ianovi konkurovat. Je nám líto, Paule! Z tohohle pro tebe žádný bod nekápne! 
Ian vs. Paul 
2:2
4. Charitativní činnost
Ian má silné cítění se zvířaty a je členem několika organizací zabývající se jejich záchranou. Kromě toho se v roce 2010 po úniku ropy v Mexickém zálivu přihlásil jako dobrovolník a pomáhal s pomocnými pracemi po této katastrofě. Před několika lety založil nadaci "Ian Somerhalder Foundation", která se zabývá zlepšením životních podmínek pro zvířata. 2 body pro tebe, Iane! 
Paul není jen sexy, ale má i sociální cítění: se svou bývalou manželkou Torrey podporoval americkou organizaci "Global Roots" zabývající se podporou dětí narozených v chudobě. Obě hvězdy daly dokonce do tomboly možnost setkání přímo s nimi osobně! Setkáními bylo vydraženo za neuvěřitelných 460 tisíc korun. To na upíří bod taky stačí, Paule! 
Ian vs. Paul
4:3
Výsledek: 
I když Ian o kousek předběhl o kousek svého hereckého kolegu, oba kluci jsou podle nás vítězové! Od koho bys chtěl/a kousnout ty?:) 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdroj: Bravo

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře mě vždy potěší! Děkuju moc:')