pondělí 28. dubna 2014

Me // My Idols / Vloggers

Dnes jsem si pro vás připravila článek ´My Idols´. Nebudou tu herci/čky ani zpěváci/čky... Ale jsou to obyčejní lidé, které nenajdete v žádném filmu a možná ani v žádném časopise. Jsou vlogerky.

1. Evelina Barry 
  Evelina je z ameriky, takže točí vlogy v angličtině. Polovině vlogům nerozumím, ale něčemu ano:'D Točí vlogy především o módě. Narazila jsem na ní náhodou a sjela hned všechny vlogy. Nejlepší vlog, který jsem od ní viděla, je o New Yourku. Je úplně krásně natočený, sestříhaný. Je naprosto úžasný!:3
https://www.youtube.com/user/Evelinicutza












2. Veronika Cheetah (Horáková) 
  K Veronice mě přivedla kamarádka. Ukázala mi jí na ask.fm, že má dbrá videa a pak jsem si jí dohledala na instagramu a nakonec i na youtube, kde jsem zjistila, že točí i vlogy. Sice vlogy netočí často, ale když už něco natočí tak to stojí za to! Jinak je strašně krásná a má úžasné fotky! Určitě na ní koukněte:)
https://www.youtube.com/channel/UCz-nNgIrEaG7bOF0Jgq0_kA


3. Teri Blitzen (Hodanová)
  Na Terku jsem taky narazila úplnou náhodou, když jsem sledovala kanál Live With Us a ona tam zrovna točila vlog a přišla mi fajn a vtipná. Našla jsem si její osobní kanál a je taky úžasná! Vždycky se u jejích videí nasměju. Točí hlavně módu a líčení.
https://www.youtube.com/user/TeriBlitzen


4. Marcella
  No a na poslední slečnu jsem opět narazila náhodou. Marcela má strašně super názory. Její vlogy jsou k zasmání i k zamyšlení. Určitě na ní koukněte. 
https://www.youtube.com/channel/UCLldGOIQDb7mvt7cBc6jxPA


Doufám, že se vám článek líbil a že se na vlogy kouknete až se budete nudit:) Zítra si pro vás chci připravit první outtfit. Tak snad to vyjde!:¨) 
S láskou, Cassie








1 komentář:

  1. Evelina je úplne geniálna :D Ja milujem tieto zahraničné ešte si pozri aj Bethany Mota,Michelle Phan a Stilababe

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší! Děkuju moc:')