čtvrtek 26. června 2014

Summer is here!! // HIATUS


Zítra poslední den školy, dostaneme vysvědčení a tadá: Konečně prázdniny a léto!<3 Pro mě bude zítřek trochu složitější a smutnější, protože nám odhází spolužačka, kterou znám od školky a je to i má dobrá kamarádka. Bohužel se na poslední rok na základní škole stěhuje a my se s ní musíme rozloučit. Už v pololetí jsme se loučili se spolužačkou, která se stěhovala do Německa. Bylo to strašný, skoro celá třída brečela. No a zítra nás to čeká znovu:\ 
Musím jí také poděkovat učitelce na fyziku, která mi dala dvojku, místo trojky. Takže si zahraju na hodnou holčičku, abych se jí nějak odvděčila:D 
No a v pět hodin, odjíždím na letiště do Prahy, odkud poletím do Egypta!:'3 Nemůžu se dočkat. Konečně, už zítra, zase po dlouhé době uvidím moře. Jedeme tam na 12 dní, tudíž 12 dní nebude článek. Možná i dýl. Vracíme se devátého července, ale nevím jestli ráno nebo přes den. Podle toho bude další článek. 
Pak budu doma asi týden a odjíždím na Moravu, kde strávím něco kolem měsíce. Takže články, taky nic moc extra nebudou. Pak se vrátím, týden budu doma. Takže články snad budou, no a poslední týden jedu s kamarádkama do Krkonoš, tudíž články nebudou. Je to složitý, ale přece jen jsou to prázdniny a nechci je trávit u počítače, psaním článků. To si myslím, že snad všichni chápete! 
Takže si dávám HIATUS!! Pokud někdo nevíte co je to hiatus: Pozastavění blogu na určitou dobu. 

HIATUS bude trvat od 27.6.2014 - 11.7.2014

Takže v tomhle datumu nečekejte žádný článek, tudíž ani komentář ode mě na vašem blogu. Pak nějaké články budou, ale budou následováni dalším hiatusem. 
Tímto se s vámi loučím(ne na dobro!! jen po dobu hiatusu!) a přeji vám, ať to zítra ve zdraví přežijete a ať si užijete prázdniny, jak se patří!:') 
With Love, 
Cassie


4 komentáře:

Vaše komentáře mě vždy potěší! Děkuju moc:')